Jul 25, 2011

Blister: Poliklinik Kulit Dr. Khoo

Assalamualaikum

I Got Blister!!! (previous entry)

dari entry yang terdahulunya, alhamdulillah...akhirnya telah berkesan untuk membuang blister dari area jari2 tangan aku, n area jari2 kaki
selepas semalam aku g satu poliklinik kulit dr.khoo, dia ni mmg pakar tentang kulit2
tgk sijil2 dia, dia tau pasal tegangkan kulit, obviously da sijil tentang nak guna botox...cam2 la
btw, dia da kelulusan USM gak, dalam medic, n graduated tahun 1987!! aku baru umoq 2tahun time tu, ahaks!!
so, dia skrg lebih kurang 24tahun menjadi seorang doktor

so, recommend aku kepada rakan2 semua, kalo da pape yang sakit berkenaan dengan masalah kulit
btw, dia pn aku tengok, mmg nampak muda, cam awet muda, pakar kulit katakan!!!

info tentang dia:

KLINIK KULIT KHOO
POLIKLINIK PERDANA
Dr Khoo Oon Siang
MD USM, DPERM UK, MASD USA, DIP STD, ACD ITL

B6, Jalan Bakar Arang
08000 Sungat Petani Kedah

Tel: 04-424 4269

AHAD-JUMAAT
9 pagi-4petang, 7malam-8.30malam

TUTUP: SABTU


hint utk mencari klinik ni; dari Tol Sg. Petani (Selatan) Kedah
1-terus smpi jumpa traffic light, Giant -ambik kanan
2-terus smpi jumpa Tesco-teruskan ag
3-terus, smpi agk2 jmp Logwan-then cari utk U-Turn
4-then, cari la sebelah kiri selepas U-Turn ni, klinik ni, kat bangunan 3 tingkat aja



View Larger Map

*p/s: disebabkan aku ni da masalah jerawat, wpn telah kurang banyak, aku tanya2 ubat jerawat, dapat...so, boleh la mencuba yerk?

----UPDATE-----

selain klinik dr khoo (sg petani), boleh jg cuba klinik dr chiang (perlis): Klinik Chiang, Perlis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...